bewaar
Maïsomelet
Maïsomelet
bewaar

Maïsomelet

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

maïskorrels

1

ui

1

rode paprika

6

eieren

4 eetlepels

vloeibare margarine

2 zakken

rucola slamelange

4 eetlepels

sladressing bieslook

4

harde bruine broodjes

Aan de slag

Maïs laten uitlekken. Ui pellen en fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan helft van margarine verhitten. Ui en paprika 2 min. bakken. Ui en paprika door maïs scheppen. Groentemengsel met ei mengen. Bak van eimengsel na elkaar 2 grote omeletten in 1 el margarine (per stuk) met de deksel op de pan. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Omeletten in 4 punten snijden. Op elk bord 2 punten omelet leggen. Met broodjes serveren.