bewaar
Maïsomelet uit de oven
Maïsomelet uit de oven
bewaar

Maïsomelet uit de oven

20 min. bereiden
30 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

groene paprika's

1

ui

1 blikje

maïskorrels crispy

100 g

kruidenboter

125 g

achterham

6

eieren

4

bruine pistoletjes

Dit heb je nodig

  • quichevorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Mais laten uitlekken. In koekenpan 25 g kruidenboter verhitten en ui 2 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Mais, ui, paprika en ham door eimengsel scheppen. Eimengsel overdoen in quichevorm. Omelet in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden. Laatste 8 min. pistoletjes mee afbakken. Omelet met warme broodjes en rest van kruidenboter serveren. Lekker met salade van kropsla en vinaigrettedressing.