bewaar
Gepaneerde filets met paprika-zigeunersaus
Gepaneerde filets met paprika-zigeunersaus
bewaar

Gepaneerde filets met paprika-zigeunersaus

25 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

snijbonen

1 zak

driekleuren paprika

1 zakje

zigeunersaus

1 zak

aardappels

2 eetlepels

vloeibare

2 pakken

gepaneerde filets

Aan de slag

Snijbonen in pan met water en snuf zout in 15-20 min. gaarkoken. Intussen paprika's schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Zigeunersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprikablokjes toevoegen. Geheel met deksel op pan ca. 15 min. laten pruttelen. Kookaardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Braadboter verhitten in koekenpan en filets rondom bruinbakken. Paprika-zigeunersaus over filets en aardappelen gieten en snijbonen erbij serveren.