bewaar
Bloemkool met mosterdkaassaus
Bloemkool met mosterdkaassaus
bewaar

Bloemkool met mosterdkaassaus

25 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappels

1

bloemkool

2

uien

3 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

gepaneerde filets

1 zakje

kaassaus

1 eetlepel

Franse mosterd

1 theelepel

suiker

1 eetlepel

verse peterselie

Aan de slag

Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met mosterdkaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig