bewaar
Bloemkool met mosterdkaassaus
Bloemkool met mosterdkaassaus
bewaar

Bloemkool met mosterdkaassaus

25 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappels

1

bloemkool

2

uien

3 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

gepaneerde filets

1 zakje

kaassaus

1 eetlepel

Franse mosterd

1 theelepel

suiker

1 eetlepel

verse peterselie

Aan de slag

Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.