bewaar
Zuppa alla pavese met romanasalade
Zuppa alla pavese met romanasalade
bewaar

Zuppa alla pavese met romanasalade

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 krop

sla

1 blik

artisjokharten

1 kleine

rode ui

1 cup

Italiaanse

1 liter

groentebouillon

4 plakken

brood

2 eetlepels

boter

4

eieren

150 g

pittige kaas

Aan de slag

Scheur de sla grof, was en droog hem goed. Verdeel de sla met de artisjokharten en rode ui over een platte schaal. Besprenkel de salade met de pestodressing. Breng de bouillon aan de kook. Rooster de sneden brood lichtbruin. Besmeer de sneden aan een kant met de boter. Leg het brood met de beboterde kant naar boven in 4 diepe borden. Breek boven elke snee voorzichtig een ei; zorg ervoor dat de dooier heel blijft. Schenk de bouillon langzaam in de borden. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en strooi de kaas erover. Serveer de schaal salade bij de soep.