Gratin van artisjok en tuinbonen

485 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

2.9/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


Gezond eten in het najaar - Gezond eten in het najaar

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Slankroom bijna stijfkloppen. Ei, mosterd, citroenschil, -sap en 1/2 tl zout en peper erdoor scheppen. In ovenschaal artisjokken tegen elkaar aan zetten. Tomaatjes en tuinbonen erover verdelen. Roommengsel erop scheppen en gladstrijken. Kaas erover verdelen. Schaal in midden van oven in 20 min. goudbruin bakken. Gratin serveren met stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Gratin van artisjok en tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig