Ingrediënten
4 personen
300 g
snelkookrijst
200 g
peultjes
1 pak
koolvisfilet
3 el
zonnebloemolie
1
ui
1
gele paprika
1 blikje
kokosmelk
½
kippenbouillontablet
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Snijd de koolvis in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 min. bruin. Schep de vis uit de pan en houd deze warm op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Bak in het bakvet de ui en paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en peultjes toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat ca. 5 min. sudderen. Warm de koolvis de laatste minuut mee zonder te roeren. Serveer met de rijst.
Vis en vlees bakken
Instructievideo - 00:58 min.
Koolviscurry met peultjes

hoofdgerecht
null personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Snijd de koolvis in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 min. bruin. Schep de vis uit de pan en houd deze warm op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Bak in het bakvet de ui en paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en peultjes toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat ca. 5 min. sudderen. Warm de koolvis de laatste minuut mee zonder te roeren. Serveer met de rijst.
algemeen:U kunt de peultjes in de curry vervangen door andere seizoensgroenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g snelkookrijst
200 g peultjes
1 pak koolvisfilet
3 el zonnebloemolie
1 ui
1 gele paprika
1 blikje kokosmelk
½ kippenbouillontablet