bewaar
Koolviscurry met peultjes
Koolviscurry met peultjes
bewaar

Koolviscurry met peultjes

30 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

200 g

peultjes

1 pak

koolvisfilet

3 el

zonnebloemolie

1

ui

1

gele paprika

1 blikje

kokosmelk

½

kippenbouillontablet

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Snijd de koolvis in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 min. bruin. Schep de vis uit de pan en houd deze warm op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Bak in het bakvet de ui en paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en peultjes toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat ca. 5 min. sudderen. Warm de koolvis de laatste minuut mee zonder te roeren. Serveer met de rijst.

algemeenU kunt de peultjes in de curry vervangen door andere seizoensgroenten.

Vis en vlees bakken

Instructievideo - 00:58 min.