bewaar
Kerrie-visschotel met mango
Kerrie-visschotel met mango
bewaar

Kerrie-visschotel met mango

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1

ui

50 g

vloeibare margarine

1 eetlepel

kerriepoeder

1 mespunt

gemberpoeder

1 blik

kokosmelk

1 pak

koolvisfilet

1

mango

1

visbouillontablet

1 zak

tuinerwten

Dit heb je nodig

  • magnetronschaal

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1 1/2 liter) ui met margarine 1 min. op vol vermogen (700 Watt) verhitten. Kerrie, 1 tl zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 min. op vol vermogen verhitten.Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden. Vis in stukken snijden. Mangostukken en bouillontablet bij vis doen. Geheel afgedekt 6 min. op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten in 10 min. gaarkoken. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Serveren met rijst en doperwten.