bewaar
Kruidige visschotel met komkommersalade
Kruidige visschotel met komkommersalade
bewaar

Kruidige visschotel met komkommersalade

10 min. bereiden
30 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

groene paprika's

1 pak

koolvisfilet

1 pakje

verse roomkaas met kruiden

½ flesje

kookroom

400 g

snelkookrijst

1

komkommer

3 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

azijn

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Koolvis in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Klein deel ui en paprika achterhouden. Rest over koolvis verdelen. Roomkaas loskloppen met kookroom en over visschenken. Vis in midden van oven in 30 min. gaar laten worden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Komkommer, rest van ui en paprika en dressing mengen. Koolvisschotel met rijst en komkommersalade serveren.