bewaar
Rijstsalade met basilicumdressing
Rijstsalade met basilicumdressing
bewaar

Rijstsalade met basilicumdressing

30 min. bereiden
20 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

witte snelkookrijst

1

komkommer

2

gele paprika's

1 potje

groene olijven met piment

100 g

hazelnoten

2 bollen

mozzarella

100 ml

vinaigrette

1

ciabatta

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten afkoelen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommerhelften in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olijven halveren. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan 5 min. roosteren. Mozzarella's in blokjes snijden. Alle ingrediënten met dressing door elkaar scheppen. Salade met ciabatta serveren.