bewaar
Tandoorikip en groenten met pappadums
Tandoorikip en groenten met pappadums
bewaar

Tandoorikip en groenten met pappadums

25 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

kipfilet

1 pakket

Indiase kip tandoori

1 eetlepel

olie

200 ml

olie om te frituren

1 zak

Parijse worteltjes

1 zak

bloemkoolroosjes

2 eetlepels

kerriepoeder

10 eetlepels

kookroom

1 doosje

pappadums naturel

Aan de slag

Kip in blokjes snijden. Marinademix met 1 el olie en blokjes kip mengen. 5-10 min. laten trekken. Rijst (uit pakket) volgens gebruiksaanwijzing koken. Wortel en bloemkool in diepe pan met 1/2 l water en kerrie aan de kook brengen en 5 min. koken. Afgieten. Koekenpan of wok verhitten, hierin gemarineerde kip (droog) in 8 min. bakken. 600 ml water, sausmix en room toevoegen en goed roeren. Groenten toevoegen, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes doorkoken. Ondertussen in ruime koekenpan olie verhitten. Een pappadum in olie leggen, met spatel plat drukken en 2-3 sec. bakken. Direct op keukenpapier leggen, goed droogdeppen en rest pappadums bakken. Tandoorikip en groentecurry op 4 borden scheppen en knapperige pappadums erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tandoorikip en groenten met pappadums

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig