bewaar
Kip in Indiase roerbaksaus
Kip in Indiase roerbaksaus
bewaar

Kip in Indiase roerbaksaus

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

snelkookrijst

150 g

peultjes

1 schaaltje

minimaïs

4

pappadums naturel

3 eetlepels

olie

250 g

kipfilet

1 pot

Indiase roerbaksaus

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst in 8 min. gaar koken en daarna 10 min. afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 min. laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 min. roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 min. laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.