bewaar
Indiase wokschotel
Indiase wokschotel
bewaar

Indiase wokschotel

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

2

courgettes

3 eetlepels

olijfolie

1 schaaltje

varkensvleesreepjes ongekruid

1 pot

Indiase kerrie roerbaksaus

100 g

pistachenootjes ongepeld

1 zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kerriesaus toevoegen en schotel onder af en toe roeren ca. 5 minuten verwarmen. Intussen pistachenoten pellen en grof hakken. Koriander fijn snijden. Wokschotel bestrooien met noten en koriander. Serveren met rijst.