bewaar
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
bewaar

Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

panklare bloemkool

1 zak

panklare sperziebonen

1 duopak

voorgekookte minikrieltjes

2 eetlepels

olie

500 g

kipfilet in blokjes

1 pot

Indiase roerbaksaus kerrie

50 g

rozijnen

1 zakje

verse koriander

Aan de slag

Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.