Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak panklare bloemkool (350 g)
- 1 zak panklare sperziebonen (250 g)
- 1 duopak voorgekookte minikrieltjes (700 g)
- 2 eetlepels olie
- 500 g kipfilet in blokjes
- 1 pot Indiase roerbaksaus kerrie (520 g)
- 50 g rozijnen
- 1 zakje verse koriander (15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 570 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 60 g
- vet 20 g