Gevulde aardappels met pesto en spekjes
547 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
12 kleine
1 zak
1 bakje
1 potje
1 bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 28-29 - 2007 week 28-29
Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.
Gevulde aardappels met pesto en spekjes

hoofdgerecht
4 personen
547 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
12 kleine aardappels
1 zak wokgroenten
1 bakje ontbijtspekplakjes
1 potje pesto
1 bekertje zure room




