bewaar
Gevulde aardappels met pesto en spekjes
Gevulde aardappels met pesto en spekjes
bewaar

Gevulde aardappels met pesto en spekjes

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12 kleine

aardappels

1 zak

wokgroenten

1 bakje

ontbijtspekplakjes

1 potje

pesto

1 bekertje

zure room

Aan de slag

Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.