Gevulde aardappels met pesto en spekjes

Advertentie
Ingrediënten
- 12 kleine aardappels
- 1 zak wokgroenten (Italiaans (diepvries, 750 g))
- 1 bakje ontbijtspekplakjes (125 g)
- 1 potje pesto (alla genoveze (90 g))
- 1 bekertje zure room (125 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 547 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 54 g
- vet 29 g