bewaar
Indiase baigan bhajee
Indiase baigan bhajee
bewaar

Indiase baigan bhajee

35 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

zonnebloemolie

1

ui

200 g

aardappels

4

romatomaten

1

aubergine

2 theelepels

garam masala

1 theelepel

gemalen mosterdzaad

2 pakken

naanbrood

1 zakje

verse koriander

Aan de slag

Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 minuten al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 minuten gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood.

algemeenDit gerecht is extra lekker als je het serveert met een flinke schep friszure yoghurt.