bewaar
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
bewaar

Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappels

1 pak

tuinerwten

½ pot

korma saus

400 g

tilapiafilet

2 el

zonnebloemolie

1

aubergine

½ tl

garam masala

Aan de slag

Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.

tip

algemeenU kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.