Pol­lo to­na­to met pas­ta­sa­la­de

(16) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 16

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een koekenpan olie. Bak de kipfilet op hoog vuur 2-3 min aan elke kant. Pureer de tonijn met bouillon en olie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Leg de kip in een platte schaal, schep de tonijnsaus erover en laat afkoelen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de wokgroenten de laatste 5 min. Giet af en spoel met koud water na. Snijd de augurken in kleine blokjes en bewaar het vocht. Meng de pasta met de helft van de augurken, olie en 6 el van het augurkenvocht. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pastasalade over borden en schep de pollo tonato erover.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Pollo tonato met pastasalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pol­lo to­na­to met pas­ta­sa­la­de

1
1
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 260 g kipfilet a la minute naturel

Verhit in een koekenpan olie. Bak de kipfilet op hoog vuur 2-3 min aan elke kant.

2
2
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 170 g tonijnstukken in water
  • 1 dl kippenbouillon van tablet

Pureer de tonijn met bouillon en olie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Leg de kip in een platte schaal, schep de tonijnsaus erover en laat afkoelen.

3
3
  • 300 g schelpjespasta
  • 750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de wokgroenten de laatste 5 min. Giet af en spoel met koud water na.

4
4
  • 340 g augurken
  • 3 el traditionele olijfolie

Snijd de augurken in kleine blokjes en bewaar het vocht. Meng de pasta met de helft van de augurken, olie en 6 el van het augurkenvocht.

5
5

Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pastasalade over borden en schep de pollo tonato erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.