bewaar
Vispakketjes met aardappelsalade
Vispakketjes met aardappelsalade
bewaar

Vispakketjes met aardappelsalade

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

pangasiusfilet

1 blikje

olijven gevuld met ansjovis

3 eetlepels

(olijf)olie

1 pak

aardappelschijfjes

1

appel

4 zakjes

rauwkostsalade

3 eetlepels

mayonaise

1 eetlepel

azijn

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue of grill

Aan de slag

Vis in 4 gelijke stukken verdelen. Olijven laten uitlekken en halveren. 4 grote vellen aluminiumfolie met 1/2 el olie bedruppelen en vis en olijven erover verdelen. Met zout bestrooien en 1/2 el olie erover druppelen. Folie dichtvouwen. Vispakketjes ca. 7 min. op hete barbecue of grill leggen. Ondertussen aardappelschijfjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 8 min. gaarkoken. Afgieten en met koud water afspoelen. Appel schoonmaken en in plakjes snijden. Aardappels mengen met appel, rauwkost, rest olie, mayonaise en azijn. Met zout en peper op smaak brengen. Vispakketjes en salade over 4 borden verdelen.