Visschnitzel met olijven en aardappels
605 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
6 eetlepels
1 zak
1 pak
1 blikje
600 g
5 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 20-21 - 2006 week 20-21
Ui pellen en snipperen. In koekenpan 4 el olie verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. bakken. Laatste 2 min. ui meebakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en visschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met dressing mengen. Olijven halveren, bij aardappels scheppen en even goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met visschnitzels en tomatensalade.
Visschnitzel met olijven en aardappels

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. In koekenpan 4 el olie verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. bakken. Laatste 2 min. ui meebakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en visschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met dressing mengen. Olijven halveren, bij aardappels scheppen en even goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met visschnitzels en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
6 eetlepels (olijf)olie
1 zak aardappelschijfjes
1 pak visschnitzels
1 blikje olijven gevuld met ansjovis
600 g tomaten
5 eetlepels sladressing yoghurt




