bewaar
Visschnitzel met olijven en aardappels
Visschnitzel met olijven en aardappels
bewaar

Visschnitzel met olijven en aardappels

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

6 eetlepels

(olijf)olie

1 zak

aardappelschijfjes

1 pak

visschnitzels

1 blikje

olijven gevuld met ansjovis

600 g

tomaten

5 eetlepels

sladressing yoghurt

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. In koekenpan 4 el olie verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. bakken. Laatste 2 min. ui meebakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en visschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met dressing mengen. Olijven halveren, bij aardappels scheppen en even goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met visschnitzels en tomatensalade.