Tonijnsteaks met Griekse aardappelen

575 kcal

20 min. bereiden

3.7/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 48-49 - 2004 week 48-49

Aan de slag

  1. Helft van olie verhitten in koekenpan en aardappelschijfjes 5 min. afgedekt op laag vuur verwarmen. Aardappelschijfjes vervolgens 5 min. zonder deksel op hoog vuur bruin en gaarbakken. Tonijnsteaks met zout en peper bestrooien. Intussen olijven laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla en tomaten mengen met dressing. In andere koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks in ca. 4 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven en kaasblokjes door aardappels scheppen en nog even doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tonijnsteaks met aardappels en salade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tonijnsteaks met Griekse aardappelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig