Gebakken aardappels met witte kaas en olijven

Advertentie
Ingrediënten
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 2 schaaltjes Griekse burgers (a 200 g)
- 1 bakje Griekse knoflookolijven (deli-afdeling, 150 g)
- 150 g witte kaasblokjes
- 4 trostomaten
- 1 zakje gemengde sla (200 g)
- 5 eetlepels yoghurtdressing (fles a 450 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruinbakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en burgers volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla en tomaten mengen met dressing. Olijven en kaasblokjes bij aardappels in pan doen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Gebakken aardappels serveren met salade en burgers.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 675 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 49 g
-
vet 43 g
waarvan verzadigd 0 g