bewaar
Couscoussalade met witte kaasblokjes
Couscoussalade met witte kaasblokjes
bewaar

Couscoussalade met witte kaasblokjes

30 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

1

aubergine

300 g

verse peultjes

3 el

traditionele olijfolie

50 g

zwarte olijven zonder pit

6 el

sun dried tomato sauce

1 pakje

witte kaasblokjes

1 zakje

gemengde sla

Aan de slag

Bereid couscous volgens aanwijzingen op verpakking. Maak aubergine schoon en snijd in blokjes. Maak peultjes schoon en snijd in ruitjes. Verhit in pan olie en bak aubergine in ca. 10 minuten al omscheppend gaar. Bak peultjes laatst 2 minuten mee. Snijd olijven in ringetjes. Schep tomatensaus en olijven door groenten en laat afkoelen tot lauw. Meng couscous met groentesaus en kaasblokjes. Breng op smaak met zout en peper. Leg sla op vier borden. Schep couscoussalade erop. Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.