Ciabattapizza

Advertentie
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zak groentemix aubergine (bleekselderij en tomaat (diepvries))
- 1 ciabatta (voorgebakken brood)
- ½ fles sun dried tomato sauce (a 180 ml)
- 1 blikje tonijn naturel (uitgelekt)
- 1 bol mozzarella (kaas, in plakken)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 225 °C. In wok of grote braadpan olie verhitten. Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren. Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen. Groenten op ciabatta scheppen. Tonijn en mozzarella over groenten verdelen. Bestrooien met grofgemalen zwarte peper. Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 860 kcal
- eiwit 46 g
- koolhydraten 78 g
- vet 41 g