bewaar
Tonijnpannenkoeken
Tonijnpannenkoeken
bewaar

Tonijnpannenkoeken

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 blikje

tonijn op olijfolie

300 g

panklare prei

(versgemalen) peper

4

kant-en-klare pannenkoeken

12 eetlepels

sun dried tomato sauce

1 bekertje

zure room

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Olie uit blikje tonijn in koekenpan gieten. Prei hierin ca. 3 minuten roerbakken. Bestrooien met peper. Tonijn in stukjes verdelen en door prei scheppen. Elke pannenkoek bestrijken met 2 eetlepels tomatensaus. Prei-tonijnmengsel over pannenkoeken verdelen en op elk theelepel zure room scheppen. Pannenkoeken oprollen, met cocktailprikker vaststeken en in ovenschaal leggen. Rest van zure room losroeren en over pannenkoeken schenken. Hierop 4 eetlepels tomatensaus scheppen. Pannenkoeken onder grill in ca. 5 minuten knapperig en heet laten worden.