bewaar
Pannenkoekentaart met spinazie
Pannenkoekentaart met spinazie
bewaar

Pannenkoekentaart met spinazie

15 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

2 zakken

panklare spinazie

5

kant-en-klare pannenkoeken

3

bosuien

200 g

hamreepjes

200 g

Bettine Blanc geitenkaas 58+

1 bekertje

zure room

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Verwarm grill voor op hoogste stand. Verhit olie in wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken in ca. 5 minuten. Leg intussen pannenkoeken uit verpakking op bord en verwarm in ca. 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt). Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Schep bosui en ham door spinazie. Laat spinazie in vergiet goed uitlekken. Verkruimel geitenkaas en meng in kom met zure room. Bestrijk pannenkoeken hiermee. Verdeel spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op platte schaal of bord. Leg laatste pannenkoek erop met geitenkaas boven. Schuif pannenkoekentaart onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten iets kleuren.