Pannenkoekentaart met spinazie

475 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(201)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 nr. 04 - Ontbijten op z'n paasbest

Aan de slag

  1. Verwarm grill voor op hoogste stand. Verhit olie in wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken in ca. 5 minuten. Leg intussen pannenkoeken uit verpakking op bord en verwarm in ca. 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt). Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Schep bosui en ham door spinazie. Laat spinazie in vergiet goed uitlekken. Verkruimel geitenkaas en meng in kom met zure room. Bestrijk pannenkoeken hiermee. Verdeel spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op platte schaal of bord. Leg laatste pannenkoek erop met geitenkaas boven. Schuif pannenkoekentaart onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten iets kleuren.

Wat vond je van dit recept?

Pannenkoekentaart met spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig