bewaar
Met andijvie gevulde pannenkoekjes
Met andijvie gevulde pannenkoekjes
bewaar

Met andijvie gevulde pannenkoekjes

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kant-en-klare pannenkoeken

½ zakje

hazelnoten

1 eetlepel

olie

1 zak

panklare andijvie

½ pakje

room culinair

150 g

geraspte belegen kaas

150 g

hamblokjes

zout

peper

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.