Met andijvie gevulde pannenkoekjes

Advertentie
Ingrediënten
- 4 kant-en-klare pannenkoeken
- ½ zakje hazelnoten (` 65 g)
- 1 eetlepel olie
- 1 zak panklare andijvie (400 g)
- ½ pakje room culinair (` 2 dl)
- 150 g geraspte belegen kaas
- 150 g hamblokjes
- zout
- peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 460 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 19 g
- vet 33 g