bewaar
Spinazie-zalmpannenkoeken
Spinazie-zalmpannenkoeken
bewaar

Spinazie-zalmpannenkoeken

20 min. bereiden
43waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    1 pak

    bladspinazie

    2 x 250 g

    tomaten

    1 kleine

    rode ui

    5 el

    balsamicodressing

    1 pak

    kant-en-klare pannenkoeken

    2 blikjes

    roze zalm

    50 ml

    slagroom

    100 g

    gemalen belegen kaas

    Aan de slag

    Spinazie volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Tomaten en ui met dressing mengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zalm laten uitlekken, velletjes en graatjes verwijderen en zalm in stukken verdelen. Vocht van spinazie gieten. Slagroom en 50 g kaas door spinazie roeren. Zalm er voorzichtig door scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Spinaziemengsel over pannenkoeken verdelen, oprollen en met rest van kaas bestrooien. Met tomatensalade serveren.