Wraps met pikante tofu

Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1 bakje roerbak tofu finesse (pikant gekruid ` 200 g)
- 2 bakjes champignon-uimix (` 120 g)
- 1 komkommer
- 1 pakje verse kruidenkaas (125 g)
- 8 kant-en-klare pannenkoeken
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca. 3 minuten roerbakken. Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Eventueel 1 à 2 eetlepels water toevoegen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Komkommer door vulling scheppen. Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 42 g
- vet 39 g