bewaar
Hartige pannenkoeken met champignons
Hartige pannenkoeken met champignons
bewaar

Hartige pannenkoeken met champignons

Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel!

20 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

400 g

champignons

3 el

vloeibare margarine

250 g

roomkaas kruiden

2

peren

100 g

eikenbladslamelange

4 el

honing-mosterddressing

8 stuks

kant-en-klare pannenkoeken

Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel!

Aan de slag

1

Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd in partjes. Verhit de margarine in de braadpan en bak de ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Roer de roomkaas door de champignons en warm enkele minuten mee.

2

Was de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in plakjes. Meng de peer met sla en dressing.

3

Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de pannenkoeken uit en vul ze met het grootste gedeelte van het champignonmengsel. Rol de pannenkieken op en leg op elk bord 2 pannenkoeken. Garneer met de rest van het champignonmengsel. Serveer met salade.