bewaar
Groentensoep met witte kaasblokjes
Groentensoep met witte kaasblokjes
bewaar

Groentensoep met witte kaasblokjes

25 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

1

courgette

2

uien

3 el

olijfolie

1

meergranenstokbrood

1 pot

krachtbouillon rundvlees

1 pakje

witte kaasblokjes

½ potje

tapenade van zwarte olijven

Aan de slag

Aubergine en courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olie verhitten in grote soeppan en ui 2 min. bakken. Courgette en aubergine door ui scheppen en nog 5 min. bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken. Aan de kook brengen en 5 min. zachtjes koken. Tapenade door soep roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en kaasblokjes erover strooien. Serveren met stokbrood.