Groen­ten­soep met wit­te kaas­blok­jes

(21) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 21

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aubergine en courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olie verhitten in grote soeppan en ui 2 min. bakken. Courgette en aubergine door ui scheppen en nog 5 min. bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken. Aan de kook brengen en 5 min. zachtjes koken. Tapenade door soep roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en kaasblokjes erover strooien. Serveren met stokbrood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.