bewaar
Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten
Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten
bewaar

Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten

De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.

20 min. bereiden
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

400 g

groene en witte tagliatelle

65 g

pijnboompitten

375 g

mini mozzarella

320 ml

gedroogde tomaten

75 g

rucola

De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.

2

Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.

3

Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.