bewaar
Met mozzarella gevulde tomaten
Met mozzarella gevulde tomaten
bewaar

Met mozzarella gevulde tomaten

25 min. bereiden
20 min. wachten
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

wilde en witte rijst

12

tomaten

1

ui

2 zakjes

mozzarella

1 schaaltje

Quorn fijngehakt

1 zak

friséesla

6 eetlepels

sladressing blue cheese

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, ingevet

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C. Tomaten schoonmaken. Kapje van tomaten snijden en tomaten uithollen. Mozzarella in stukjes snijden. Ui snipperen. Quorn, mozzarella, ui, zout en peper mengen. Tomaten hoog opvullen met quornmengsel. Tomaten in ingevette ovenschaal in oven plaatsen en in 20 min. gaar bakken. Sla mengen met dressing. Tomaten serveren met rijst en salade.