bewaar
Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten
Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten
bewaar

Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

1 schaal

kalkoenfilet

2

uien

4 eetlepels

vloeibare margarine

300 g

tagliatelle

1 pot

pastasaus

1 blik

gepelde tomaten

1 bol

mozzarella

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. Uien pellen en snipperen. In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. ui mee fruiten. Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Grill van oven voorverwarmen. Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen. Mozzarella in plakken snijden. Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen. Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren. Kalkoen met tagliatelle serveren. Lekker met frisse plakjes komkommer.