Toscaanse pasta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

895 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.

  2. Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.

  3. Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.

Toscaanse pasta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel