bewaar
Toscaanse pasta
Toscaanse pasta
bewaar

Toscaanse pasta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

20 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse sperziebonen

400 g

groene en witte tagliatelle

1

ui

6 el

traditionele olijfolie

400 g

Valess gevulde filets Toscaans

320 g

semi-zongedroogde tomaten

400 g

Italiaanse rauwkost

1 el

balsamicoazijn

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.

2

Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.

3

Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toscaanse pasta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig