bewaar
Toscaanse pasta
Toscaanse pasta
bewaar

Toscaanse pasta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

20 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse sperziebonen

400 g

groene en witte tagliatelle

1

ui

6 el

traditionele olijfolie

400 g

Valess gevulde filet Toscaans

320 g

semi-zongedroogde tomaten

400 g

Italiaanse rauwkost

1 el

balsamicoazijn

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.

2

Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.

3

Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.