Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels

555 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(39)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 24-25 - 2007 week 24-25

Aan de slag

  1. In pan aardappelen in laagje koud water met zout aan de kook brengen en 10 min. koken. Ondertussen broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden en in de laatste 3 min. meekoken. Afgieten. In klein schaaltje helft seasoning mix mengen met 3 el olie. Vis hiermee rondom inwrijven. In hapjespan leggen en met deksel op pan, op laag vuur zachtjes gaar laten worden in ca. 10 min. Tussentijds 2 maal keren. In diepe pan 3 el olie verhitten. Hete aardappelen, broccoli en rest mix erdoor scheppen en met deksel op pan, op laag vuur 5-7 min garen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mengen met aardappels en broccoli. Vis en aardappels over 4 borden verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig