bewaar
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
bewaar

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels

20 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

tafel aardappels

1 grote

broccoli

½ zakje

seasoningmix

6 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 pak

kabeljauwfilet

1 pakje

groentesaus kaas

Aan de slag

In pan aardappelen in laagje koud water met zout aan de kook brengen en 10 min. koken. Ondertussen broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden en in de laatste 3 min. meekoken. Afgieten. In klein schaaltje helft seasoning mix mengen met 3 el olie. Vis hiermee rondom inwrijven. In hapjespan leggen en met deksel op pan, op laag vuur zachtjes gaar laten worden in ca. 10 min. Tussentijds 2 maal keren. In diepe pan 3 el olie verhitten. Hete aardappelen, broccoli en rest mix erdoor scheppen en met deksel op pan, op laag vuur 5-7 min garen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mengen met aardappels en broccoli. Vis en aardappels over 4 borden verdelen.