Tomatensoep met koolvis
225 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
2 eetlepels
2 teentjes
1
1
1 blik
100 ml
2 theelepels
750 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 nr. 06 - Slank, alles onder de 450! kcal
Snijd de koolvisfilet in blokjes. Verwarm de olie en bak hierin de knoflook en ui 1 minuut. Voeg de chilipeper, tomatenblokjes, wijn, dragon en visbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de blokjes visfilet toe. Laat de soep 10 minuten op laag vuur koken. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Lekker met stokbrood.
Tomatensoep met koolvis

voorgerecht
4 personen
225 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de koolvisfilet in blokjes. Verwarm de olie en bak hierin de knoflook en ui 1 minuut. Voeg de chilipeper, tomatenblokjes, wijn, dragon en visbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de blokjes visfilet toe. Laat de soep 10 minuten op laag vuur koken. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g koolvisfilet
2 eetlepels olie
2 teentjes knoflook
1 ui
1 gedroogd chilipepertje
1 blik tomatenblokjes
100 ml droge witte wijn
2 theelepels gedroogde dragon
750 ml visbouillon




