Gegrilde kip in sojasaus-sherry-marinade

215 kcal

10 min. bereiden, 30 min. wachten

2.4/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2007 nr. 06 - Slank, alles onder de 450! kcal

Aan de slag

  1. Breng de sojasaus, de suiker en de sherry in een pan met een dikke bodem op middelhoog vuur aan de kook. Laat net zolang koken tot het een dikke marinade is. Snijd de kipfilet in de lengte doormidden. Bestrijk de repen kipfilet met de marinade en laat ze minstens een halfuur rusten. Verhit een grillpan. Bestrijk de repen kipfilet dun met olie en gril ze in 5-6 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin tot beide kanten een mooi ruitmotief hebben. Snijd de kipfilet dwars in reepjes en serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde kip in sojasaus-sherry-marinade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig