bewaar
Worst en krieltjes met boontjessalade
Worst en krieltjes met boontjessalade
bewaar

Worst en krieltjes met boontjessalade

15 min. bereiden
10 min. wachten
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

425 g

barbecue minikrieltje

2 el

traditionele olijfolie

210 g

stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps

260 g

worst met tuinkruiden

25 g

verse bieslook

6 el

azijn

1 tl

Franse mosterd

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Meng de krieltjes met de olie. Verdeel over 4 grote vellen aluminiumfolie en vouw goed dicht. Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Leg de worst op de barbecue en gril in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar. Leg de pakketjes met krieltjes ernaast en pof in ca. 10 min. gaar. Knip de bieslook fijn en meng tot een dressing met de azijn en mosterd. Meng door de boontjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de worst met de aardappeltjes en salade.