bewaar
Kabeljauw met pestopasta
Kabeljauw met pestopasta
bewaar

Kabeljauw met pestopasta

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

koelverse ovenkabeljauwen met tomaat en basilicum

400 g

tagliatelle

500 g

broccoli

210 g

stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps

8 el

pesto alla Genovese

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met pestopasta

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig