bewaar
Kabeljauw met pestopasta
Kabeljauw met pestopasta
bewaar

Kabeljauw met pestopasta

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

koelverse ovenkabeljauw met tomaat en basilicum

400 g

tagliatelle

500 g

broccoli

210 g

stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps

8 el

pesto alla Genovese

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.