Pen­ne ri­ga­te met ro­de pe­per en wal­no­ten

(27) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 27

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 910 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 58 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.