bewaar
Penne rigate met rode peper en walnoten
Penne rigate met rode peper en walnoten
bewaar

Penne rigate met rode peper en walnoten

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

penne rigate

1

aubergine

1

courgette

1 dl

olijfolie

2 teentjes

knoflook

1

rode peper

2 zakjes

walnoten

75 g

geraspte kaas

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.