bewaar
Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst
Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst
bewaar

Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst

25 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

300 g

spaghetti

2 eetlepels

olie

1 pak

Catalaanse braadworstjes

1

ui

1 teentje

knoflook

1 pak

spinazie

1 theelepel

gedroogde dragon

1 blik

tomatenblokjes

125 ml

crème fraîche

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de braadworst rondom bruin. Schep de ui en de knoflook erbij. Voeg de spinazie toe als de ui glazig is en laat die op laag vuur met de deksel op de pan ontdooien. Schep de dragon, tomatenblokjes en crème fraîche erdoorheen als de spinazie is ontdooid. Laat het geheel even zacht doorkoken en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Haal de braadworst uit de pan en snijd 'm in stukken. Verdeel de spaghetti over vier borden en schep de spinazie-roomsaus erover. Leg de stukken worst erbij en serveer direct.

tip

algemeenDit gerecht wordt extra lekker als je er vlak voor het serveren geroosterde pijnboompitten over strooit.