bewaar
Pasta met spinazie en spekjes
Pasta met spinazie en spekjes
bewaar

Pasta met spinazie en spekjes

Pasta maken vanavond? Deze pasta met spinazie, spekjes en crème fraîche zet je in 20 minuten op tafel.

20 min. bereiden
767waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

1 el

milde olijfolie

250 g

gerookte spekreepjes

1

ui

750 g

diepvries gehakte spinazie

125 g

crème fraîche

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan.

2

Snipper de ui en fruit 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt.

3

Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de spekjes en crème fraîche toe.

variatietipLiever vegetarisch? Laat de spekjes achterwege en serveer de spaghetti met een spiegelei of plakjes hardgekookt ei.

Spaghetti met spinazie en spekjes

Instructievideo - 00:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spinazie en spekjes

Pasta maken vanavond? Deze pasta met spinazie, spekjes en crème fraîche zet je in 20 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig