bewaar
Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
bewaar

Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

15 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

parelcouscous

100 g

gerookte spekreepjes

400 g

verse spinazie

300 g

diepvries tuinerwten

90 g

koelverse pestospread

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • braadpan met dikke bodem

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

Aan de slag

1

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.

2

Verwarm ondertussen een braadpan met dikke bodem en bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.