bewaar
Hollandse maaltijdsalade
Hollandse maaltijdsalade
bewaar

Hollandse maaltijdsalade

Warme champignons, knapperige sla: passen perfect bij elkaar.

15 min. bereiden
325waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

250 g

champignons

2

trostomaten

2 el

traditionele olijfolie

400 g

magere varkensreepjes

1 tl

gedroogde tijm

2 el

Franse mosterd

100 g

eikenbladslamelange

1

brood

Warme champignons, knapperige sla: passen perfect bij elkaar.

Aan de slag

1

Snijd de uien in ringen. Maar de champignons schoon en snijd in kwarten. Snijd de tomaten in parten. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar.

2

Voeg de uienringen en champignons toe en roerbak nog 4 min. Roer de tijm en de mosterd erdoor. Neem de wok van het vuur en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de sla en de tomaat op een schaal. Schep het vlees met de groenten erop. Serveer met het brood.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.