bewaar
Farfalle-maaltijdsalade
Farfalle-maaltijdsalade
bewaar

Farfalle-maaltijdsalade

20 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

farfalle

5

trostomaten

1

courgette

1

rode ui

2 el

azijn

4 el

traditionele olijfolie

75 g

rucola

200 g

witte kaasblokjes

Aan de slag

1

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de tomaten in parten. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Snijd de ui doormidden en daarna in zo dun mogelijke plakjes.

2

Klop de azijn door de olie. Meng de groenten, rucola en pasta en schep om met de olie en azijn. Snijd de kaas in blokjes. Verdeel de kaas erover. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de salade direct, zo blijft de rucola knapperig.