bewaar
Pasta met gepofte tomaten en witte kaas
Pasta met gepofte tomaten en witte kaas
bewaar

Pasta met gepofte tomaten en witte kaas

Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer?

15 min. bereiden
20 min. oventijd
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kikkererwten in blik

1

courgette

400 g

cherrytomaten

300 g

farfalle

200 g

witte kaasblokjes in kruidenolie

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • bakpapier

Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de kikkererwten af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.

2

Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Meng de kikkererwten en courgette met de cherrytomaten en 4 el kruidenolie (per 4 personen) van de witte-kaasblokjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

3

Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de geroosterde groente en schep er de witte-kaasblokjes door.