bewaar
Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten
Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten
bewaar

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

koelverse AH Biologisch fusilli ai ceci (kikkererwtenpasta)

1

aubergine

2 el

arachideolie

250 g

romaatjes

75 g

witte kaasblokjes in kruidenolie

2 el

zongerijpte olive nere

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes, voeg toe aan de aubergine en bak nog 3 min. mee. Bestrooi met peper en zout.

3

Meng de pasta, aubergine, tomaten, witte kaasblokjes, 2 el van de kruidenolie (per 2 personen) en de olijven door elkaar en verdeel over de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig