bewaar
Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten
Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten
bewaar

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

20 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

koelverse AH Biologisch fusilli ai ceci (kikkererwtenpasta)

1

aubergine

2 el

arachideolie

250 g

romaatjes

75 g

witte kaasblokjes in kruidenolie

2 el

zongerijpte olive nere

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes, voeg toe aan de aubergine en bak nog 3 min. mee. Bestrooi met peper en zout.

3

Meng de pasta, aubergine, tomaten, witte kaasblokjes, 2 el van de kruidenolie (per 2 personen) en de olijven door elkaar en verdeel over de borden.