bewaar
Farfalle met vegan gehakt en courgette in roomsaus
Farfalle met vegan gehakt en courgette in roomsaus
bewaar

Farfalle met vegan gehakt en courgette in roomsaus

Perfect voor doordeweeks: pasta met tomaten-roomsaus.

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

2 el

zonnebloemolie

375 g

rulstukjes

250 ml

Blue Band koelverse 100% plantaardige kookroom

400 g

fijngesneden tomaten knoflook-ui in blik

300 g

farfalle

85 g

rucola

Perfect voor doordeweeks: pasta met tomaten-roomsaus.

Aan de slag

1

Snijd de courgette in de lengte in 4 parten en snijd elk part in plakjes van een ½ cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en rulstukjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de plantaardige variatie op kookroom en tomaat toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes garen. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en meng door de saus met ¾ van de rucola. Serveer de rest van de rucola apart erbij.