bewaar
Knoflookkabeljauw met gele rijst
Knoflookkabeljauw met gele rijst
bewaar

Knoflookkabeljauw met gele rijst

15 min. bereiden
30 min. wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

75 g

paneermeel

4 theelepels

kruidengemak knoflook

1 pak

kabeljauwfilets

1

ui

2 eetlepels

(olijf)olie

1 pakket

pastagroente

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet

Aan de slag

Oven op 225 °C voorverwarmen. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Van paneermeel, kruidengemak en 6 el water een pasta roeren. Pasta over kabeljauwfilet smeren. Kabeljauw in ingevette ovenschaal leggen en in 30 min. in midden van oven gaar laten worden. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten en pasta groente en ui 6-8 min. roerbakken. Kabeljauw met rijst en groenten serveren.